Kaptein Sabeltann Wiki
Advertisement


Om filmen[]

Kaptein Sabeltann og den forheksede øya er et filmatisert opptak fra 2000 av forestillingen Kaptein Sabeltann og Den Forheksede Øya fra  Kristiansand Dyrepark.

Trivia[]

  • Forestillingen ble filmet av TV 2 etter publikum hadde gått hjem etter de ordinære forestillingene, så det vil si at de begynte litt over halv ett med å rigge til kameracrew og slikt.
  • Deler av forestillingen er faktisk filmet med publikum! Dette kan man se blandt annet under «Sjørøversang».

Handling[]

Greven av Gral med sine tjenere Piodor, Lola og Lucifer vil ved hjelp av heksa Miriam av Gral prøve å lokke Kaptein Sabeltann fra sin borg over sjørøverlandsbyen Abra, på øya Det usynlige land, til Gral, en forhekset øy. Lokkematen er en stor sabeltanntiger i rent gull. Men tigeren forsvinner og Miriam får skylden siden hun skal vokte den. Greven tar fra henne kreftene sine som straff. Planen til Greven av Gral er å fange Kaptein Sabeltann og bli den nye herskeren av alle hav. Pinky som før kalte seg verdens yngste sjørøver, drar fra Tante Bassa og Ruben i Kjuttaviga og tar hyre ombord i Den Sorte Dame igjen, men denne gang kun for å se om han kan finne faren sin. langeman er nemlig den eneste som kjenner faren til Pinky, men Sunniva kan ikke la Pinky dra alene. De må nå sammen med heksa Miriam, befri sjørøverkongen Kaptein Sabeltann, som tidligere truet friheten deres i Kjuttaviga...

Medvirkende[]

Eksterne lenker[]

Advertisement