Kaptein Sabeltann Wiki
Advertisement

Grevens Sang en sang skrevet av Terje Formoe og Stein Berge Svendsen i 1999. Låta kom først på en promo-utgave til Den Forheksede Øya.

Låta finnes i to versjoner, en med Geir Atle Johnsens vokal og en med Håvard Bakkes vokal. Sangen er skrevet til Den Forheksede Øya og har ikke blitt forandret noe særlig lydmessig siden 1999.

Sangtekst[]

Greven av gral Vil ha deg alene Vil fjerne din vilje Ære deg hva du skal mene Greven av gral (ha) Er lydløst tilstede Ta din kraft og din glede!

Greven av gral! Vil ha deg fullstendig (ha, ha) Vil gjør deg liten Ussel og svak og elendig Greven av gral! (al, al, al, al) Vil ta deg til fange (ha, he, he, he) Spre sin gift som en slange!

- Refreng - Uten at du vet det skal jeg dra deg mot meg Lokke å lure deg i fella! Tankene de skal du få... av Greven av Gral! (hmmm...)

Greven av gral! Vi aldri befri deg (ha, ha, ha, ha) Alrid la no'n dyrke frem drømmene i deg Greven av gral! Kan høre og se deg, dag og natt er han med deg!

- Refreng -

Når du føres inn i drømmen er greven altid våken Han fører deg i natt og svyrer gjennom tåken

- Refreng - Uten at du vet det skal jeg dra deg mot meg Lokke å lure deg i fella! Tankene de skal du få...

Uten at du vet det skal jeg dra deg mot meg Lokke å lure deg i fella! Tankene de skal du få... av Greven av Gral! (ha, ha, ha, ha, ha, ha, haaa, ha, uuuæææææ!!!)

Grevens Sang finnes på:[]

Forestillinger sangen har vært med i[]

Bøker som sangen figurer i[]

Advertisement